Effect advies- en tekstbureau

Tarieven en werkwijze

Zoals Finkersí oneliner hier al aangeeft; de ene keer lukt het schrijven beter dan de andere keer. Jij hebt hier geen last van. Ik hou me aan de vooraf opgegeven offerte. Als de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen dan drie uur vraag ik een vaste prijs. De offerte ontvang je nadat ik in een persoonlijk gesprek een inventarisatie heb gemaakt van de wensen. Vervolgens formuleren we samen de doelstellingen en deze zet ik voor je op papier. Hierna ga ik aan de slag met een concepttekst. Je vertelt wat je goed vindt en wat misschien minder aanspreekt. Na een of meer schrijfrondes ontvang je de definitieve tekst.

De bedrijfsnaam Effect associeert met effectief en efficiŽnt. Het is mijn visitekaartje. Net als: lekker leesbare teksten tegen een nette prijs. Tarief: Ä 52,50 per uur. Het verzorgen van een huwelijksceremonie kost ongeveer Ä 395, na een eerste gesprek maak ik een totaalprijs waarin iedereen zich kan vinden.

Al heel wat jaren doe ik divers vrijwilligerswerk. Voor goede doelen laat ik de pauwenveerpen ook tegen een gereduceerd tarief actief in beweging komen. Is het handig om dit te vermelden? Jij mag het zeggen.