Effect advies- en tekstbureau

Docent NT2 en trainer

‘Omgaan met teleurstellingen’ heb ik uit het programma gegooid. Gelukkig kan ik veel alternatieven bieden. Als docent NT2, Nederlands als tweede taal, werk in de regel voor grote(re) taalaanbieders en geef ik les aan expats, inburgeraars en staatsexamenkandidaten. Uiteraard zijn privélessen of is examentraining altijd mogelijk. Als trainer mag ik voor grote(re) bedrijven trainingen geven op het gebied van communicatie, zoals persoonlijke effectiviteit en teambuilding.

Ik ben tevens rechtstreeks in te schakelen voor in-company trainingen. Een cursus Nederlands op de werkvloer of een heel andere. Als ervaringsdeskundige heb ik ook eigen trainingen ontwikkeld voor de personeelsfunctionaris, zoals Werving en selectie. In een doordachte training met veel verschillende werkvormen deel ik de kneepjes van het vak.

Wat heb ik genoten van de training Werving en selectie(gesprekken)! De theorie werd direct toegepast tijdens de dag en hiermee heb ik werkelijk fantastische aanknopingspunten gekregen voor mijn dagelijkse praktijk. Bedankt!      HJ