Effect advies- en tekstbureau

Je eigen trouwambtenaar

Jullie jawoord verdient het mijne. Op die ene bijzondere dag wil je toch niets aan het toeval overlaten? Neem je eigen trouwambtenaar mee. Samen geven we invulling aan de ceremonie en zoeken we naar:

De mooiste woorden

Voor een toespraak recht uit het hart en op jullie lijf geschreven. Een trouwceremonie die raakt en raak is. Vol kleur, emotie en humor. Voor een toespraak met een rode draad, van kaart tot persoonlijke uitnodiging. Unieke woorden die terugkomen tijdens de huwelijksvoltrekking. Aan de hand van een thema of een door mij geschreven gedicht.

Dť locatie

Als ik, als beŽdigd trouwambtenaar, het huwelijk mag voltrekken is er alle ruimte voor eigen ideeŽn. Zoals trouwen op de plek in het bos waar jullie elkaar hebben ontmoet of bij strandpaal 6. Vertel maar waar het volmondige ja gaat klinken. Ik laat me graag verrassen en inspireren.      

Om te koesteren

Onze trouwdag is alweer 7 weken geleden. Een voor ons onvergetelijke dag! Een groot 'dank je wel' voor het verzorgen van het allermooiste moment van deze bijzondere dag! Alles klopte en was precies zoals wij het wilde, maar ook zoals wij zijn. Dank je wel! R & S

Heel erg bedankt voor alle mooie woorden, en de prachtige ceremonie. De hele ceremonie paste bij ons en was heel ontspannen, bedankt hiervoor. Ook onze gasten vonden dat je heel mooi had gesproken en vertelden dat ze zelden tot nooit zo'n leuke plechtigheid hadden meegemaakt. Kortom heel veel complimenten! Heel erg bedankt, het was een dag om nooit te vergeten! M & A

Op het kaartje bij de bos bloemen 'the day after' stond: "Je hebt onze dag onvergetelijk gemaakt! Wat heb jij een inspanning geleverd en ieder detail kwam prachtig tot zijn recht. Laten we in oktober samen de foto's gaan bekijken. Liefs,   S & A"          (foto's hieronder)

  

                                                                                       

 Heel heel heel hartelijk dank voor de supermooie en persoonlijke toespraak. We hebben ervan genoten! Zodra we de fotoīs een beetje uitgezocht hebben zal ik er wat toesturen. Er zijn door vrienden bekenden enz meer dan 1000 fotoīs gemaakt dus die moeten we allemaal gaan sorteren.Is wel goed voor mij, dan blijf ik wat te doen hebben he! Nou nogmaals heel hartelijk bedankt namens ons tweetjes. Liefs, B & I  (foto hieronder, meer foto's volgen!)        

Wat heb je goed geluisterd en wat heb je er vreselijk veel energie in gestopt!! Het stadhuis was voor ons allebei echt met afstand het mooiste uurtje van de hele dag. En dat komt vooral ook door jouw bijdrage. M & G  (foto's hieronder)

De beide toespraken die je had geschreven vond ik echt grandioos! En beide zo persoonlijk. Ik ben zo blij dat jij ons getrouwd hebt!  O & J   (foto's hieronder)